4 Mayıs 2009 Pazartesi

Postmodern İşkence


şimdi anlatmaya çalışacağım durum genelde sadece yaşayan insanların tekrar bahsedildiğinde güldüğü eğlendiği komik anılardan. olay 2008 senesi şubat sonu ya da mart başı gibi vuku buluyor. lüften olayı anlayabilmek önce okuyun daha sonra gözlerinizi kapatıp okuduklarınızı canlandırmaya çalışın.


ps: bu işkence hikayesi başıma gelen en korkuncu. eğer dizileri takip eden yada mizzah dergisi okuyan bir insansanız 3 sene önce "sağır oda" isimli tv dizisinde işkence olsun diye bir rus ajana ajdar'ın "çikita muz" şarkısı dinletilerek işkence yapıldığını duymuşsunuzdur. bkz: uykusuz 87. sayı 29 nisan 2009


yıllardır üzerinden çıkarmadığı kadife ceketini değiştirip yenisi giydiği için kendini pis bir güvensizlikte hissediyordu hikayemizin esas oğlanı. zaten hayatı boyunca böyle radikal kararlar alamamıştı. bundan önceki en ilginç ve gülünç hikayesi çalışma odasına aldığı devasa boyutta ki kalem traş makinası olan bir insanın, yıllardır giydiği çeketi değiştirmesi büyük olaydır. sınıftan içeri girdi , dönemin ikinci dersiydi. o yüzden meraklı gözlerle bakan eğitime aç, sevgiye muhtaç üniversite öğrencileriyle doluydu sınıf. (3 hafta sonra 20 kişiye ders yapacağını bilsede içinde hoş bir mutluluk oldu) okadar alcak sesle konuşurdu ki ders anlatırken, kendisi bile duyamazdı çoğunu. yaklaşık aralıksız olarak 2 saat 15 dakikadır ders anlatıyordu. okadar çok kitap okuduğu ve bukadar çok şey bildiği için sevinçten yanakları al al olan bir ruh haliyle, bütün bildiklerini karşısındaki yavrucuklara aktarmaya çalışıyordu. ağzından ipeksi bir yumuşaklıkta çıkan bilgilerin mutluluğu ile yeni ceketine bile alışmıştı. sınıfta sıcaklık, karbondioksit ve yıkanmayan üniversiteli kokusu bir birine karışmıştı. dakikalardır ölmek için türlü dualar eden ben ( yardımcı karakter) onun ağzından çıkan " evet arkadaşlar bu haftalık bukadar yeter dersi bitiriyorum" cümlesini duyunca istemsiz olarak " hocam ama aramızda daha ölmeyen arkadaşlar var, bazılarmız bitkisel hayatta kaldık " cümlesini kuruvermiştim. çevremde herkes güldü ve hala gülüyorlar şaka yaptığımı sanarak ,ama içimden ettiğim duaların dışa yansıması oldu.
sevişken panda
kullanılan fotonun konumuzla hiç bir alakası yoktur. postmodern işkence google'a yazılınca karşıma çıkan ilk fotodur.

Yorumlar:
bitkisel hayatta kalan arkadaşlar var'ı yazmamışsın lan sevişken panda!!
 
off her gün 1000binlerce komiklik yapınca insan unutuyor
 
ahahaha :)
yerim seni
 
Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]





<< Ana Sayfa

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Kaydol: Kayıtlar [Atom]