26 Haziran 2009 Cuma

Maykıl , biraz yana kaykıl

şimdi diceksiniz , ne hayvan adamsın, ölünün arkasından bukadar çabuk konuşulurmu , hatta konuşulur mu? evet konuşulur. adam zenci olarak geldiği dünyadan, beyaz olarak gitti. kendi ırkından bu kadar utanç duyan birisi daha varmıdır acaba. birde millet efsane öldü falan diyor. tamam 2 3 güzel şarkısı var ama, şarkısından çok siktiği çocuk olunca arda kalan insanın içi almıyor. ayrıca eğerki toplumda bukadar rezil işler yaptıktan sonra aklanmanın yolu şarkı söylemekse bütün pedofililer toplanıp, koro halimde şarkı söylesinler. hatta çocuk şarkıları söylesinler manidar olur biraz ama güzel olur. son olarak bilim kurgu sahnesi canlanıyor kafamda. sürekli olarak cennet cehennem, varmıdır yokmudur , bin türlü şey konuşulur hep. şöyle bir sistem olduğunu var sayalım. işte doğuyoruz, oradaki bir bilgisayara bir foto kaydedilio. sonra öldüğümüzde kayıt yaptırılırken gene o bilgisayardan fotoya bakıp bence maykelın o olduğuna inanmıcaklar ve ayrı bir araştırma için maykıl biraz yana kaykılda bekle dicekler ( sürekli başlıklar içinde bir yerde geçen yazılara özenmişimdir) neyse millet cidden yasta, efsane öldü diye, garip oldu insanlık. kime ne değer nasıl verilcek belli değil

Yorumlar:
arkadaşım bilelim öyle konuşalım. maykıl vitiligo hastası. bir yaz goggle a da bak. adamın teninde zencilerde görülen bir hastalık var. o yüzden sürekli beyazlaştı. tam beyazlaşmadan önce de makjajla kapatıyordu yüzünü. kendi kendini beyaz etmedi yani. daha sonra manyak mı adam black or white diye şarkı yazsın?
2 3 şarkı da ayıp olmuş be yavrum :)) 235 milyon albüm satmış bir adama 2 3 şarkı demesek. duyan gören olur :) (sırf thriller 100 milyonu geçti)
2 3 şarkı petek dibçöz için denilebilir belki de maykıl lan bu. saydırma bana sadece hit şarkılarını :) öptum
 
respect
 
Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]





<< Ana Sayfa

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Kaydol: Kayıtlar [Atom]